Lajmi i raportuar ‘Fidan Jupolli shkruan për pasurinë e familjes Isa Mustafes dhe Haki Abazit , Ja çfarë thotë’ nga portali ‘Koha Jonë’ në titull dhe përmbajte nuk përputhen dhe poashtu fotografia e postuar është e foto gabuar, ku e gjithë kjo është mashtrim për të klikuar- ‘CLICKBAIT’.

Kur të klikoni për të lexuar lajmin do të vëreni se lajmi i raportuar nga ky portal është referuar në mënyrë të gabuar deklaratës të Fidan Jupollit, cili kishte postuar një shkrim në rrjetin social të Facebookut-ut ku i drejtohet Isa Mustafa, dhe Haki Rugovës, por jo Haki Abazit, siç përshkruan titulli i lajmit.

Poashtu portali ‘Koha Jonë ’gjatë raportimit të lajmit ka vendosur foton e Haki Rugovës, dhe jo të Haki Abazit.

Factchecker ka hulumtuar rreth këtij lajmi të raportuar nga ky portal dhe, ka gjetur deklaratën e moderatorit të TV 7 të Fidan Jupollit, ku në rrjetin social të Facebookut-ut kishte shkruar ’ Tu e pa qitash dokumentarin e insajderit per Istogun, edhe tregimin e Parim Olluri jom ka dyshoj q’ ja jom i Ises , ja i Haki Rugoves ! Jam i gatshem per adoptim nese njani prej tyne shpreh intersim’

Portalet cilët e raportuan  këtë lajmin: lajmee.com, Shqipëria

Ky lajm nuk përmban atë që është raportuar dhe është bërë vetëm pse personazhi në fjalë është moderator i ‘famshëm’, duke e përdorur titullin dhe emrin e Haki Abzazit si mashtrim për klikim.

BURIM: Fidan Jupolli

By e h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *