Lajmi “Urime Popull:Prej Dates 30 te gjith qytetareve do ju lishohen pagesat qe nuk kan marre vetem duhen te paraqiten ketu” nga STAR është lajm jo i vërtetë dhe në bazë të titullit cilësohet clickait sepse e shtyen lexuesin drejt klikimit.

FactCheckerKS vazhdimisht demanton lajmet e këtij portali.

Lajmet prodhohen nga website fjalet.com nga i cili shpërndahen në shumë portale/grupe në rrjetin social Facebook.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *