Lajmi “Qytetar kontrolloni llogarin banke se shum njerz jan gezu sot” nga Star është lajm clickbait ku shtyen lexuesin të klikoj dhe brenda tekstit nuk sjell asnjë informat.

I njejti lajm është shpërndarë edhe nga grupi Qikat e sodit.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *