Lajmi “Per me i largu katunart e selakat nga kryeqyteti e kemi bere taksen per hyrje ne prishtine” nga Specialja.com është lajm jo i vërtetë.

Fakti është se taksa për hyrje dhe qarkullim në rrugët afër qendrës qe nuk mund të zgjerohen dhe janë të mbipopulluara të kryeqytetit është përmendur si ide nga Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, por që kjo ide ka ardh si zvoglim i automjeteve në kryeqytet e jo për atë se çka thuhet në lajm.

Portali në fjalë prodhon dhe shpërndanë mjaftë shumë lajme të rreme ku FactCheckerKS demanton lajme nga ky portal dhe iu bënë thirrje të vazhdueshme lexuesve të rrjetit social Facebook të kenë kujdesin se çka lexojnë.

Burim: Shpend Ahmeti (profili zyrtar Facebook)

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *