Lajmi “Në panik serbët dhe rusët: Ushtria e Kosovës po trajnohet fshehurazi në Bondsteel!” nga RKS News është lajm i vjetër.

Portali në fjalë iu është referuar Arbresh.info ku kjo e fundit këtë lajm e ka raportuar me datën 16 Maj 2018.

Teksti pothuajse copy paste është recikluar dy vite me vonë kështu duke dezinformuar mbi një ngjarje që i takon të kaluares.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *