Lajmi “Europa Vendos Të Paguan 2 Vite Nga 560 Euro Në Muaj Qytetarët Pa Punë Të Ballkanit?” nga Lajme24 është lajm jo i vërtetë.

Ky lajm ka për qëllim mashtrimin dhe dezinformimin e përdoruesve kosovar të rrjetit social Facebook.

Mediat që dizinformuan opinionin me këtë lajm janë:

Gazeta Opinioni

Lajme On

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *