Portali ‘Post Lajme’ ka raportuar si ’Lajm’ statuset e personave të ndryshëm në rrjetin social Facebook, ku ata kanë shprehur mendimin e tyre lidhur me deklartat e analistit Valon Syla në rrjetin social të Facebook-ut.

Lajmi i raportuar ‘’Valon Syla’Selam“ Mërgimtarëve, Na E Kem Çliru Dhe Rregullu Kosovën, Ju Tash Vini E Nuk Tutni Ma Prej Serbisë” nga portali ‘Post Lajme’ është i pavërtetë në titull dhe përmbajtje. Lajmin si të rrem e ka raportuar edhe vetë analisti Valon Syla në rrjetin social të Facebook-.

Kur të klikoni për ta lexuar lajmin ju do e vëreni se raporti brenda nuk përmban asnjë të vërtetë, poashtu nuk është marr deklarata nga vetë analisti politik Valon Syla.

FactChekers kanë kontaktuar direkt me analistin Valon Syla, ku ai deklaron se ky lajm është i pavërtetë-FAKE.

Kujdes ky portal‘Post Lajme’ vazhdimisht shpërndan lajme të rreme.

BURIM: Valon A. Syla

By e h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *