Lajmi i raportuar nga portali ‘Ingazetaa’ që shkruan për këngëtaren Violetë Kukaj, se  “An ipse 50 vjece, Violet Kukaj u nda nga burri dhe tregon se si biznesmeni Veseli ia mori zemrën”, është i vjetër dhe mashtrim sa për të klikuar. Linku

Fakt ky lajm është raportuar në vitin 2019 në emisionin ‘Prive.al’ duke iu referuar burimeve të afërta me këngëtaren Kukaj, ku ka dalur të jetë e vërtetë.

Më pas edhe mediat e tjera kanë raportuar rreth ndarjes së këngëtares me bashkëshortin,

Por, portali ‘Ingazetaa’ këtë lajm e ka publikuar përsëri mirëpo teksti brenda është i vitit 2019.

Në titull të lajmit përmendët biznesmeni Veseli, ndërsa brenda në tekst nuk përfolët fare për të, por vetëm është publikuar teksti që ishte shkruar nga mediat e shkruara online të vitit 2019.

By P S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *