Lajmi “Zbulohet ilaçi që të gjithë e keni në shtëpi e që e zhduk 100 % koronavirusin” nga Ballkani është lajm pjesërisht i saktë.

Studimi i publikuar nga Science Daily thotë se “Pasta e dhëmbëve dhe shpërlarësit oral MUND të deaktivizojë Covid19”.

Nuk është ilaç pasta e dhëmbëve dhe shpërlarësi oral që 100% e zhduk virusin Corona ashtu siç e paraqet portali në fjalë.

Me nocionin “ilaç” nënkuptojmë “Lëng, pluhur, hape, melhem etj. që përgatitet posaçërisht për mjekimin a parandalimin e një sëmundjeje ose për shërimin e plages”.

Burimi: Science Daily

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *