Lajmi “Hallakatet” reja e Gilit para kamerës” nga Veriu.info është lajm clickbait ku shtyen lexuesin drejtë klikimeve dhe nuk sjell asgjë brenda lajmit.

Teksti nuk ka asnjë përputhje me titullin e nuk përmbanë asnjë foto se çka lajmi përshkruan prandaj edhe cilësohet si clickbait.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *