Deklarata e Drejtori i Thesarit të Kosovës  Ahmet Ismaili

“Paratë e buxhetit të Kosovës janë të sigurta. Ato ruhen në BQK. Ky ka qenë një rast i izoluar. Janë bllokuar të gjitha qasjet dhe gjithçka është nen kontroll” është deklaratë e PASAKTË.

Askush nuk ka shprehur dyshimin se parat nuk janë të sigurta në BQK, dhe “Vjedhja” nuk ka ndodhur ne BQK por nga Thesari ku është drejtor Ahmet Ismaili.

Burimi ; Arbresh.info

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *