Lajmi “Thaçi: Kosova eshte vendi me rrogat ma te mira ne Evrope, se di pse po ankohen qytetaret… (VIDEO) nga KosAlb është lajm jo i vërtetë dhe me titull i bërë vetëm për të klikuar apo CLICKBAIT.

Ne asnjë nga deklaratat e Presidentit Thaçi nuk është degjuar një gjë e tillë që e ka thënë ai.

Lajmi ka për qëllim dezinformimin e opinonit duke përdorë emra publik dhe me “peshë” për shoqërinë kosovare.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *