Lajmi i publikuar ‘Ekskluzive, këto janë postet dhe ministritë që PDK do t’ia kërkojë VV-së’ nga‘Indeksonlie’ është i pakonfirmuar në titull dhe përmbajte.

FactChekers kanë kontaktuar me zyrën për informim të Partisë Demokratike të Kosovës, ku Avni Bytyqi -zëdhënësi i PDK – së për FactChecker’s deklaron se ky lajm “Është fake news dhe totalisht gënjeshtër”. Poashtu zëdhënësi Bytyqi ka shtuar, “Është i pavërtetë, gjer më tani në kryesin e Partisë Demokratike të Kosovës nuk është folur për këtë temë”.

Ky është demanti që është bërë për Factchecker rreth këtij lajmi të raportuar nga portali ’Indeksonline’ pra nuk është i konfirmuar nga ky medium.

Factchecker këtë lajm të njëjtë e ka gjetur edhe në mediat e tjera :

 1. Infokosova
 2. veriu.info
 3. Kosovarja-ks
 4. NjeKomb
 5. shkruje.com
 6. albanews.com
 7. Lajmi Shqip
 8. 04online
 9. GazetaClick
 10. Prishtinaime
 11. BotaSot

Burim: Avni Bytyqi -zëdhënësi i PDK-së

By e h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *