Hulumtues të FactCheckerKS kanë hulumtuar dhe kanë hasur së fundmi në dy profile FAKE dhe SCAM në rrjetin social Facebook.

Këto dy profile me emrin “Don Don” dhe “Æzdïñ Sbaí” mashtrojnë me anëtarët e grupeve të ndryshme ku ndër to “Shqipetaret e Suedise” dhe “Shes Blej – Makina dhe Motorra”.

Mashtrimet e tyre janë të formave “hua nga 2,000 deri në 500,000 euro me 2% interes në dispozicion”.

Këta mashtrues kanë të vendosur nga një numër kontaktues por që nuk është i çasshëm.

Hulumtuesit e FactCheckerKS kanë kontaktuar me njërin nga numrat që janë vendosur në postimet e tyre dhe kanë rezultuar me këtë:

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *