Lajmi i raportuar në portalin‘Jeta-Online’ Lajmi’Pasi iu arrestua bashkëshorti, vjen reagimi i parë nga Aida Doҫi’ është lajm jo i vërtetë në titull dhe përmbajte, ku brenda në tekst nuk ka asnjë deklaratë e reagimit të Aida Doҫi.

Ky lajm nuk përmban atë që është raportuar dhe është bërë vetëm pse personazhi në fjalë është këngëtare, duke e përdorur titullin dhe emrin e saj si mashtrim për klikim.

Ju nuk do shihni asgjë rreth kësaj deklarate dhe e gjithë kjo është gënjeshtër dhe mashtrim për të klikuar, ‘CLICKBAIT’. Factchecker-ks, ka hulumtuar rreth këtij lajmi por nuk është gjendur një reagim e tillë, ashtu siç thotë ky portal.

FactChecker-KS

By e h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *