Lajmi “Kadri Veseli: Lumët ju o qytetarë, po kthehet ‘Baba’ i Kosovës në krye të vendit shumë shpejt” nga Lajme është lajm jo i saktë dhe titulli është clickbait apo i thurrur vetëm për klikime.

Nuk është e vërtetë se Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, të këtë deklaruar atë se çfarë ky lajm thot.

Website në fjalë prodhon dhe shpërndanë vazhdimisht lajme të rreme, lajme të kategorisë clickbait, jo plotësisht të sakta, kryesisht të sakta.

Mediat që publikuan lajmin e rremë janë:

Specialja.com

Specialie.com

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *