Faqja‘Gjithçka për shtëpi’ në rrjetin social të Facebook-ut, është mashtrim i radhës vetëm për klikime dhe për përftimit material.

Kjo faqe ka publikon një shkrim;

’Dërgo mesazh në faqen tonë dhe fito TELEVIZOR FALAS

Përshëndetje të gjithve, për 15 vjetorin e kompanisë tonë, vendosëm të shpërblejmë me TELEVIZOR 555 njerëz të parë të cilet na dërgojnë një mesazh në faqen tonë.

KOMENTO “UNË” DHE NA DËRGO NJË MESAZH’

Në fakt, postimi është i krijuar vetëm për qëllime të mashtrimit, e cila i ka në shënjestër përdoruesit kosovar të rrjetit social.

FactChecker-Ks  në vazhdimësi ka identifikuar dhe raportuar mashtrime të këtij lloji.

FactChecker-KS

By e h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *