Lajmi “Mihrije Braha “Qato Banesat E Halil Kastratit Se Kan Vleren As Sa Mercedesi Djalit Tem” nga Koha Live është lajm i pasaktë.

Mehrije Braha në emsionin tek Rudina Magjistari ishte me datën 20 Prill 2018 dhe emisioni me kohëzgjatje prej 36:58 sekonda nuk ka deklaruar një gjë të tillë ashtu si lajmi e tregon.

Motra e Mehrije Braha, Lora, ka folur gjatë emisioni përmes një video të shfaqur (22:40 – 23:55) ku tregon humanizmin e Mehrije dhe Naim Abazit.

Emisionin me Rudinen mund ta shihni në këtë link.

Ky lajm është publikuar edhe nga:

Gazeta Online

Trendi KS

Gazeta Press

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *