Lajmi “Hoti: Serbët duhet t’i kemi miq / Vuqiqi pse mos të vij kur dëshiron në Kosovë..” nga Gazeta Star është lajm i pasaktë.

Nuk është e vërtetë se një deklaratë të tillë e ka thënë Kryeminsitri Avdullah Hoti.

Gazeta Star është krijuar me datën 3 Maj 2020 dhe menaxhohet nga katër persona, tre nga Maqedonia e Veriut dhe një nga Zvicra.

Kjo gazet me website “Gazeta Star” shumë nga lajmet që i prodhojnë dhe publikojnë janë fake dhe clickbait.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *