Faqja “Lajm news” në rrjetin social Facebook prodhon lajme kryesisht FAKE dhe CLICKBAIT e cila ka qëllimin e përfitimeve vetanake duke dezinformuar lexuesit në Facebook.

Kjo faqe është krijuar me datën 24 Dhjetor 2019 dhe menaxohet nga pesë (5) persona nga Maqedonia e Veriut.

Kjo faqe dezinformon mbi 45 mij lexues në rrjetin social Facebook.

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *