Lajmi “Për inati të Vuçiqit dhe Ramës e njohu si shtet Kosovën” nga Go & Watch është lajm jo i saktë.

Nuk ka dëshmi qe Presidenti i Bosnje dhe Hercegovinës nga ana kroate Željko Komšić të këtë thënë deklaratën e paraqitur në këtë lajm.

Ky lajm përveç qe është rrenë është edhe clickbait duke e shtyer lexuesin të klikoj.

Website në fjalë prodhon lajme të rreme kështu duke shpërndarë dezinformata për lexuesit shqiptarë.

Disa nga lajmet e rreme:

By A Rr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *