Faqja “Biseda Private me Kamerë” është faqe mashtruese – PHISHING  e cila kërkon të regjistroheni duke dhen emajlin dhe fjalëkalimin tuaj në Facebook.

Pasi ju te shënoni emajlin dhe fjalëkalimin ju do te ridrejtoheni ne faqen e vërtet te Facebook. Por, tanimë te dhënat e juaja kanë përfunduar në duart e keqbërësve.

By mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *