Faqja “Lajme Ferizaj” është një ndër shembujt e shumtë qe krijon dhe shpërndan lajme të rrejshme!

Vazhdon ri sjellja e teorisë konspirative për Vaksinën me Mikroçip, dhe zbulimi i fundit “4 mije euro po ofrohen për te pranuar se vdekja ka ardhur nga COVID 19” – FAKE

FactChecker KOSOVA jo ofron 5 mijë euro për të zbuluar të vërtetën!
Nëse ju ofrohen 4 mije euro për të pranuar se familjari i juaji ka vdekur nga COVID 19 , FactChecker Kosovo ju ofron 5 mije euro qe të raportoni tek ne!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *