Lajmi i raportuar “Kufoma bie nga qielli në oborr të shtëpisë” – LAJM I VJETËR.

Ngjarja ka ndodhur te dielën me 30 Qershor 2019 dhe është raportuan nga BBC me 2 Korrik 2020.
Burimi; BBC

#FactCheckerKS

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *