Fakt është se Doktor Jacob Glanville, ka dalë me një hulumtim që PRETENDON të ketë trajtimin e mundshëm për koronavirusin e ri që shkakton COVID 19.

Fakte është ‘’Antitrupat do t’i dërgohen ushtrisë amerikane për kryerjen e testeve konfirmuese, pas kësaj do të dërgohen në Laboratorët e ’’Charles River’’ për sigurinë dhe karakterizimin e toksicitetit . Dr Glanville dhe ekipi shpresojnë të fillojnë testimet tek njerëzit përpara fundit të verës’’ e JO te testohet tek ushtarët amerikanë!

Burimet
https://nypost.com/2020/04/01/doctor-in-netflix-doc-says-he-discovered-potential-coronavirus-cure/

https://www.ibtimes.sg/who-jacob-glanville-netflix-pandemic-doctor-has-found-five-antibodies-that-could-be-injected-42180

By e h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *